Make your own free website on Tripod.com

Boekenlijst vervolg

Home
Dūrske My Destiny van Ons Eiland
Evening Star van Ons Eiland
Familie van Dūrske & Jona
Familie Foto Album 2
Foto Album 1
Foto Album 2
Foto Album 3
Stamboom van Dūrske & Jona
Show uitslagen Dūrske
Show uitslagen Jona
Memoriam
Waarschuwing
Hoe kon je
Rasstandaard en Rasbeschrijving
Informatie voor de pupkoper
Enten wij teveel
Medische zaken
Boekenlijst
Boekenlijst vervolg
Links
Contact
Gastenboek

boekenvrouwtje.gif

dierenverstaan.jpg

Als uw huisdier zou kunnen spreken, wat zou het dan zeggen? In dit boek wordt uitgelegd hoe je gedragsstoornissen bij dieren kunt oplossen, hoe je erachter kunt komen waar een dier pijn heeft, hoe je kunt ontdekken waar de sympathieen en antipathieen bij dieren liggen en waarom ze doen zoals ze doen. Een heel hoofdstuk is gewijd aan het leren communiceren van geest tot geest. Verder behandelt het de volgende onderwerpen: vrij laten, controle en gehoorzaamheid, begrijpen van gedrag vanuit het standpunt van het dier, hoe je moet handelen als dieren elkaar irriteren, voedingstips en de speciale relatie tussen dieren en kinderen.

communicerendieren.jpg

Of we het willen of niet, we staan telepathisch in contact met ons huisdier. Het dier vangt onze gedachten en gevoelens op. Door een goede afstemming kunnen we meer gevoel ontwikkelen voor de behoeften, gevoelens en lichamelijke conditie van ons huisdier en bovendien contact maken met wat er in zijn binnenste omgaat. We kunnen ook leren op afstand met dieren te communiceren om zo bijvoorbeeld zoekgeraakte dieren terug te vinden.
Gurney laat zien hoe we met haar simpele en effectieve methode een veel diepere relatie kunnen aangaan met onze huisdieren. Echt een must voor iedere dierenliefhebber.

huisdiergeneze.jpg

Je huisdier staat centraal in deze unieke gids over genezing door handoplegging bij dieren. Of het nu gaat om je hond, kat, konijn, kanarie of goudvis, iedereen kan leren hoe je je huisdier helende energie kunt geven en daarmee welzijn en gedrag van het dier positief kunt beļnvloeden.

Stap voor stap wordt aangegeven hoe je te werk moet gaan en je krijgt adviezen over het gebruik van deze methode naast andere therapieėn. Ook chakra's bij dieren en de toepassing van edelstenen komen aan bod. Je kunt zelfs aan de slag met de horoscoop van je huisdier.

Enter subhead content here

Enter content here

Enter supporting content here